Norsk Lokomotivmannsforbund støtter streiken til oljeserviceansatte i Industri Energi

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

NLF LogoStøtteuttalelse til Industri Energi

Norsk Lokomotivmannsforbund støtter Industri Energi i kampen for å hindre at forskjellene mellom oljearbeidere øker, for at alle oljearbeidere skal være like mye verdt og mot at de få ikke skal diktere de mange.

YS forbundet Safe har godtatt et tilbud som øker forskjellene mellom oljearbeiderne. Motparten prøver å presse Industri Energi til å akseptere Safe sitt resultat, og på den måten la et lite forbund diktere tariffavtalen til flertallet. Dette vil undergrave den norske modellen og kan ikke godtas. Norsk Lokomotivmannsforbund støtter denne viktige kampen fullt ut.

Rolf Ringdal

Forbundsleder i Norsk Lokomotivmannsforbund